Hallo, ik ben Denise Jongkind. Ongeveer 8 jaar geleden heb ik Uithoorn achter me gelaten en ben ik naar het bruisende Amsterdam verhuisd. Met ruim 10 jaar ervaring als Grafisch Designer en Art Director heb ik mijn sporen verdiend in de reclame-industrie. Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met diverse grote merken en inspirerende bureaus.
Van kinds af aan was ik altijd aan het tekenen. Als klein meisje creëerde ik al mijn eigen wereld op papier. Ik herinner me dat ik zelfs op de basisschool bezig was met het tekenen van custom made Pokémon kaarten voor mijn klasgenoten. En voor mijn kleinere zusje maakte ik handgemaakte kleurplaten om haar dagen op te fleuren.
Beeldcreatie is altijd mijn passie geweest en mijn ervaring heeft me alleen maar verder geïnspireerd. Ik haal inspiratie uit diverse vormen van creativiteit en zet me in om visuele verhalen te creëren in mijn ontwerpen. Of het nu gaat om pixel-perfectie tot in de kleinste details of grootschalige campagnes, ik ben altijd gemotiveerd om mijn passie om te zetten in opvallende visuele meesterwerken.
Back to Top